Brede administratieve dienstverlening in Oisterwijk

Administratiekantoor H. van de Wiel in  Oisterwijk biedt een uitgebreide dienstverlening rondom uw administratie. Naast veel klanten in de regio Oisterwijk werken wij ook voor bedrijven door heel Nederland. Een goede financiële administratie is immers voor iedereen belangrijk. Dit geldt voor bedrijven maar ook voor particulieren. Administratiekantoor H. van de Wiel maakt een overzichtelijk totaalpakket van zowel uw bedrijfsadministratie als uw belastingaangifte. Ook kunnen wij u helpen met de loonadministratie en de jaarrekeningen.

Neem direct contact op

 Jaarrekeningen

Een jaarrekening geeft een jaarlijks overzicht van de financiële administratie van uw bedrijf. Deze jaarrekening bestaat uit een balans, resultatenrekening of winst- en verliesrekening van het afgelopen jaar en een toelichting daarop. Dit is erg belangrijk voor de continuïteit van uw bedrijf. Daarnaast bevat de jaarrekening een kasstroomoverzicht en in bepaalde gevallen een accountantsverklaring. Het uitbesteden van uw financiële administratie bespaart u veel tijd. Administratiekantoor H. van de Wiel neemt uw financiële administratie graag van u over.

Bel ons voor het opstellen van uw jaarrekening

Aangifte en belastingadvies

Fiscale regelgeving kan ingewikkeld zijn, voor particulieren maar zeker als u een eigen bedrijf heeft. Of het nu draait om de periodieke aangifte van uw belasting of alleen een gedegen en betrouwbaar belastingadvies: Administratiekantoor H. van de Wiel kan u van dienst zijn. Laat u niet verrassen door onvolkomenheden in uw financiële administratie en neem contact op.

Gedegen belastingadvies? Neem contact met ons op

Loonadministratie

Vindt u het lastig om overzicht te houden over uw loonadministratie? Het te laat of niet correct uitbetalen van salarissen leidt tot onvrede en irritatie bij uw personeel. Naast uw personeel heeft u te maken met allerlei instanties zoals de belastingdienst, arbodiensten, uitvoerende instanties en zorgverzekeraars. Om uw loonadministratie vloeiend te laten verlopen kunt u bij Administratiekantoor H. van de Wiel terecht.

Laat ons uw loonadministratie verzorgen